gardeshban.ir

جزیره کیش در طول سال پذیرای گردشگران زیادی است که از همه نقاط ایران و کشورهای همسایه به این جزیره زیبای مرجانی سفر می کنند .
کد خبر: ۳۸۹۹۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 24
گردشبان (gardeshban.ir) :

جزیره کیش که حس و حال و انرژی‌اش در قلب بازدیدکنندگان و مردمان آن ریشه می‌دوانند. این زیبایی بی‌نظیر در لباس مردم، موسیقی جزیره، خانه‌ها و غذاهای کیش تکثیری شکوه آمیز دارد. غذاهای این جزیره هم خاص این جزیره و شهر های اطراف آن است . در این مطلب می خواهیم با خوشمزه ترین غذاهای کیش آشنا شویم. با ما همراه باشید تا زمانیکه به این سرزمین سفر می کنید از خوردن غذاهای خوشمزه کیش لذت ببرید .​

سمک مشوی

ماهی همیشه بخش جدانشدنی سفره‌ی همسایگان دریا و خلیج‌ها است. سمک مشوی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای کیش است و طعمی متفاوت از ماهی‌هایی دارد که شما می‌توانید در جنوب بخورید. این ماهی با روغن فراوان و ادویه‌های خاص عربی طبخ می‌شود و بسیار لذیذ است.

سمک مشوی

مرگوگ یا مرقوق

برخلاف بسیاری از غذاهای جزیره کیش که ماهی عنصر اصلی آن ها می باشد در مرگوگ هیچ ماهی ای استفاده نمیشود. مرگوگ یا مرقوق نوعی خورش محلی می باشد که از موادی مثل گوجه فرنگی ، گوشت با استخوان ، فلفل سبز تند ، بادمجان ، سیر و … تهیه میشود و در نهایت شما با خوردن آن ، مزه ی خوبی را تجربه خواهید کرد.

مرگوک

برنج شکری یا محمر

اگر شما هم علاقمند به غذاهای شیرین هستید به شما توصیه میکنیم برنج شکری یا محمر جزیره کیش را امتحان کنید. این غذای خوشمزه نوعی برنج شیرین است که در تهیه آن از شکر و یا عسل استفاده می شود و در کنار آن ماهی نیز سرو میشود.اگر طرفدار مزه‌های شیرین هستید و چنین طعم‌هایی به ذائقه‌تان خوش می‌آید ما محمر را به شما پیشنهاد می‌کنیم. در میان غذاهای کیش محمر در فهرست شیرین‌ترین‌ها قرار می‌گیرد. این غذا برنجی شیرین با ادویه‌های مختلف است که همراه ماهی یا مرغ سرخ شده سرو می‌شود.

هریسه

هریسه نوعی حلیم خاص است که از غلات وشیر پخته می‌شود و به حدی ازقوام می‌رسد که اجزای آن قابل تشخیص نیست. برای تهیه هریسه جو خرد و نرم‌شده را همراه با شیر، داخل قابلمه‌ای هم می‌زنند. سپس آن را روی آتش می‌گذارند تا کاملاً بجوشد. در این مدت، محلول را مرتب با قاشق هم می‌زنند تا به ته قابلمه نچسبد. هنگامی که خمیری تقریباً غلیظ به دست آمد، ظرف را از روی آتش برمی‌دارند. این خمیر را در کاسه‌ای ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنند تا خوب مخلوط شوند. پس از مناسب شدن دمای غذا، آن را صرف می‌کنند. هریسه طعم‌های متفاوتی دارد و با گوشت و ادویه نیز طبخ می‌شود.

هریسه

برنج مجبوس

برنج مجبوس نوعی پلو با ادویه های خاص عربی می باشد که در کنار گوشت مرغ یا ماهی طبخ شده و به عنوان غذای اصلی مهمانی و مراسم های مختلف مردم بومی جزیره شناخته میشود. برای طعم دار کردن برنج از ادویه هایی مانند زیره ، فلفل سیاه ، میخک ، رازیانه ، زیره سبز ، دارچین ، هل ، پیاز ، گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک بهره می برند.

مجبوس

مضروبه

مضروبه از آن دسته غذاهایی می باشد که برای طبخ آن از ماهی استفاده میشود. برای خوش طعم تر کردن این غذا در پخت آن سبزیجات ، فلفل و سیر را بکار می برند.

مضروبه

           


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار