gardeshban.ir

بادمجان را حلقه ای برش دهید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای اینکه بادمجان روغن کمتری به خود بگیرد، پس از شستن، روی آنها نمک بپاشید.
کد خبر: ۴۳۴۳۴
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

•    3 تا 4 عدد بادنجان قلمی متوسط
•    4 عدد تخم مرغ
•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
•    یک قاشق غذاخوری آرد
 
 
طرز تهیه

1. بادمجان را حلقه ای برش دهید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای اینکه بادمجان روغن کمتری به خود بگیرد، پس از شستن، روی آنها نمک بپاشید و روی دستمال حوله ای بگذارید بمانند تا آب تلخ آنها بیرون بیاید و سپس سرخ کنید.

2. تخم مرغ ها را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در کاسه هم بزنید و سپس به بادنجان ها در تابه اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا کوکو پخته شود.

3. می توانید مواد دیگری همچون سیب زمینی ورقه ای یا گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده را نیز به آن اضافه کنید که البته از حالت سنتی خارج می شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار