gardeshban.ir

منسف یکی از غذا‌های اصیل مردم عرب است که جزو سنت‌های کهن عربی و خاص اعیاد بزرگ، چون عید فطر طبخ و سرو می‌شود.
کد خبر: ۴۳۷۶۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
 مَنسَف (Mansaf) یکی از انواع غذا‌های عربی می‌باشد. در واقع منسف غذای محلی اردن است، اما در سایر شهر‌های عربی، چون فلسطین، سوریه، عربستان و… نیز معروف است و طبخ می‌شود. این غذا با گوشت قرمز تهیه شده و جزو غذا‌های محبوب مردم اردن است.

طرز تهیه  مَنسَف؛ غذای عربی خوشمزه و مجلسی

منسف یکی از غذا‌های اصیل مردم عرب است که جزو سنت‌های کهن عربی و خاص اعیاد بزرگ، چون عید فطر طبخ و سرو می‌شود. در واقع دلیل این نام گذاری غذا نیز به روش سرو آن برمی گردد که در ابتدا در سینی‌های بزرگ که به آن منسف می‌گفتند، غذا ریخته می‌شد و بین مهمانان برای افطار و یا روز‌های اعیاد تقسیم میشد.

این غذای لذیذ اردنی را می‌توانید به همراه پلو خوشمزه و زعفرانی سرو نمایید. البته مواد اصلی برای طبخ این غذای عربی، گوشت بره است که با استفاده از سایر مواد، مزه دار شده و ترکیب می‌شود. اندازه مواد گفته شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر می‌باشد. اما اگر شما قصد آماده و طبخ این غذای عربی را برای مهمانی و دورهمی‌های خاص خود دارید تا تنوعی نیز بدهید، به میزان تعداد مهمانان خود، می‌توانید مواد اولیه را تغییر و افزایش دهید.

مواد لازم

گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت‌ها را خرد کرده و در قابلمه به همراه کمی کره آب شده، کاملا سرخ کنید.

سپس ادویه‌ها را اضافه و کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت‌ها با حرارت متوسط کاملا بپزند.

پیاز را نگینی خرد کنید و به ظرف اضافه کنید.

در یک ظرف دیگر ماست را ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید.

بعد از چند دقیقه نمک و تخم مرغ را به ماست اضافه و مخلوط کنید.

حالا شعله را خاموش و مخلوط ماست را به ظرف گوشت اضافه کنید.

بعد از یک ربع دیگر، اجاق گاز را خاموش کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار