gardeshban.ir

هويج و لوبيا سبز را جداگانه در قابلمه‌هايي به مدت ۲ تا ۳ دقيقه آب پز کنيد تا نرم شوند. سپس زير آب سرد بگيريد و آبکشي کنيد.
کد خبر: ۴۵۹۵۰
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰-1400 July 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم:

 نصف يک هويج بزرگ (۱۰۰ گرم، خرد شده از طول)
 ۱۰۰ گرم لوبياسبز، پاک شده
۵ عدد قارچ
۴۰۰ گرم فيله گوشت
 ۲ قاشق چايخوري روغن نباتي يا کانولا
۲ قاشق غذاخوري سس سويا.



طرز تهيه:

هويج و لوبيا سبز را جداگانه در قابلمه‌هايي به مدت ۲ تا ۳ دقيقه آب پز کنيد تا نرم شوند. سپس زير آب سرد بگيريد و آبکشي کنيد. ۳ يا ۴ تکه فيله باريک را بين دو کيسه پلاستيکي کنار هم بگذاريد بطوريکه يک سانتي‌متر همپوشاني داشته باشند. نمک بزنيد و خوب با گوشتکوب بکوبيد. سپس هويج، لوبياسبز و قارچ را کنار هم بطور افقي روي فيله بگذاريد و شروع به پيچيدن کنيد. براي بقيه فيله و سبزيجات همين کار را تکرار کنيد. رول‌ها را نيم ساعت تا ۴ ساعت در يخچال بگذاريد بمانند.

روغن را در ماهيتابه بزرگي روي شعله بالا داغ کنيد و رول‌ها را داخل روغن انداخته و همه جاي آن‌ها را سرخ کنيد تا قهوه‌اي شوند. سس سويا را داخل آن ريخته و در ماهيتابه را بگذاريد تا ۵ دقيقه بخارپز شود. سپس رول‌ها را دربياوريد و بگذاريد سس آن‌ها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش يابد و غليظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنيد و سرو کنيد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار