gardeshban.ir

“کورن داگ” يک غذاي ويژه و پرطرفدار آمريکايي است که با ذائقه ي ما ايراني ها سازگاري دارد.
کد خبر: ۵۰۸۸۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 24
گردشبان (gardeshban.ir) :



"کورن داگ” يک غذاي ويژه و پرطرفدار آمريکايي است که با ذائقه ي ما ايراني ها سازگاري دارد.

مواد لازم کورن داگ
سوسيس هات داگ۶ عدد
آرد ذرتنصف پيمانه
آرد سفيدنصف پيمانه
شکر۲ قاشق غذا خوري
بيکينگ پودر۲ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
سيخ چوبي ۶ عدد
شير نصف پيمانه
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
فست فود غذاي ملل غذاي خارجي ميان وعده
طرز تهيه کورن داگ
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
۱
در کاسه بزرگي آرد، آرد ذرت، شکر، بيکينگ پودر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. در ظرف ديگري شير و تخم مرغ را بريزيد و خوب هم بزنيد تا مواد يکدست شود. سپس آن را روي مخلوط آرد بريزيد و با قاشق مواد را زير و رو کنيد. بيش از حد هم نزنيد، فقط در حدي که مواد با هم مخلوط شوند.
۲
هر کدام از هات داگ ها را داخل يک سيخ چوبي قرار دهيد. اگر سيخ‌ها خيلي بلند هستند و نمي‌گذارند هات داگ در قابلمه فرو برود آنها را ببريد و يا از سايز کوچک آنها استفاده کنيد. هات داگ‌هاي سيخ شده را کنار بگذاريد.
۳
يک ظرف گود يا قابلمه انتخاب نماييد. روغن را داخل قابلمه يا تابه عميق بريزيد و روي شعله زياد قرار دهيد تا داغ شود.
۴
هات داگ هاي سيخ شده را داخل خمير فرو ببريد تا کاملاً از خمير ذرت پوشانده شوند.
۵
سپس تعدادي از آنها را با ملايمت داخل روغن داغ فرو ببريد تا طلايي رنگ و برشته شوند (زمان مورد نياز براي اين کار تقريباً ۲–۳ دقيقه مي باشد). پس از سرخ شدن کامل، هات داگ ها را روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن را بگيرد و در نهايت آن را در ظرف مناسب گذاشته و روي آن سس کچاپ و خردل و مقدار آويشن ريخته و سرو کنيد.

ساير نکاتکورن داگ

کورن داگ يک ميان وعده فوق‌العاده خوشمزه و يا حتي يه وعده کامل غذايي محسوب مي شود که خيلي هم راحت و آسان تهيه مي‌شود.

اگر غلظت خمير کمي شل بود، ميتوانيد با اضافه کردن مقداري آرد سفيد و آرد ذرت، غلظت مناسب را بدست آوريد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار