gardeshban.ir

شير رو داخل قابلمه بريزين تا داغ بشه و هنگام جوشيدن برنج رو داخلش بريزين و بذارين بجوشه .
کد خبر: ۵۱۵۶۰
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
 


مواد لازم

شير 4 پيمانه

برنج خيس کرده 4 پيمانه
روغن حيواني يا کره به ميزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق

طرز تهيه

شير رو داخل قابلمه بريزين تا داغ بشه و هنگام جوشيدن برنج رو داخلش بريزين و بذارين بجوشه . وقتي جوشيد روغن و يا کره رو اضافه کنين . وقتي برنج ديگه خشک شد و آب يا سيري داخلش نبود ، دم کنين .

اگه هنوز برنج نپخته بود ميتوين کمي ديگه بهش شير و در اين هنگام عرق هل رو اضافه کنين . پس از دم کردن برنج مراقب باشين که بيش از بيست دقيقه نمونه . اين کته زود ته ديگ ميبنده و ته ديگ خوشرنگي هم ميشه . پس از کشيدن در ديس ، با خلال پسته تزيين وسرو کنين .

نکات : اين پلو براي چهارشنبه سوري همراه با خرما و روغن حيواني و کشمش سرو ميشود .

در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفي ميتونه مثل فسنجان يا خورش هويج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هايي باشه که بيشتر به صورت شيرين مصرف ميشه .
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار