gardeshban.ir

«بادمجان شکم پُر» یکی از غذا‌های محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد. نوش جان!
کد خبر: ۵۱۷۷۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
«بادمجان شکم پُر» یکی از غذا‌های محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد. نوش جان!



ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن‌ها برود. سپس شسته و خشک می‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند.

مواد اولیه:

بادمجان 5عدد
گوجه فرنگی 3عدد
پیاز (رنده شده) 3عدد
گردو 200گرم
سیر 3حبه
سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده
رب انار نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خلال بادام

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشک می‌‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌گذاریم.

2. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

3.مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

4. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

نکات

1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

2) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر بپزید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار