gardeshban.ir

عرایس گوشت یکی از انواع نان های سنتی عربی است که به نام نان گوشت نیز شناخته می شود .
کد خبر: ۵۴۷۵۴
تاریخ انتشار : شنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۱-1401 May 01
گردشبان (gardeshban.ir) :



عرایس گوشت یکی از انواع نان های سنتی عربی است که به نام نان گوشت نیز شناخته می شود و در رستوران های ایرانی هم اغلب سرو می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عرایس گوشت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم عرایس گوشت

خمیر فیلونصف بسته
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
فلفل سبز خرد شده۱ عدد
جعفری خرد شده یک سوم لیوان
سیر رنده شده۲ حبه
پیاز رنده شده۱ عدد
هفت ادویه یا ادویه گوشت
۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز 
یک سوم قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه عرایس گوشت 

مرحله اول

برای تهیه عرایس گوشت خوشمزه در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل قرمز، روغن زیتون و ادویه گوشت داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه فلفل سبز را از وسط باز می کنیم و تخمه های درون آنرا به طور کامل خارج می کنیم.

مرحله سوم

حالا فلفل را به همراه جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را می گیریم، سپس آنها را با رنده ریز رنده کرده و به کاسه می افزاییم. حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین یک قالب مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیرهای فیلو را به صورت کاسه ای شکل می دهیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را درون قالب می چینیم، سپس از ترکیب مواد درون خمیرها می ریزیم. و روی آنها را به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه قالب حاوی خمیرها را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم نان ها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

برای پخت این نان خوشمزه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه پخت نان به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم، سپس نان ها را فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار