gardeshban.ir

ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌اي مخلوط مي‌کنيم تا کاملا گلوله‌هاي آرد و نشاسته در آب باز شود.
کد خبر: ۵۸۲۲۱
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲-1402 February 19
گردشبان (gardeshban.ir) :



چي لازم دارم: 

آرد برنج ۳/۴ پيمانه نشاسته ذرت ۱/۴ پيمانه شکر ۱.۵ پيمانه آب ۱ پيمانه شير ۷ پيمانه گلاب ۱/۲ پيمانه خلال پسته به مقدار لازم 

چطور بپزم: 

ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌اي مخلوط مي‌کنيم تا کاملا گلوله‌هاي آرد و نشاسته در آب باز شود. شير و شکر را در قابلمه‌اي ريخته، روي حرارت ملايم قرار داده تا شکر در شير حل شود. آن را مرتب هم ميزنيم و پس از حل شدن شکر در شير، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه مي‌دهيم تا کاملا محلبي غليظ شود. 

حرارت را خاموش کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط مي‌کنيم. محلبي را در کاسه‌هاي يک‌ نفره يا ظرف مورد نظر ريخته و تا زمان سرو در يخچال خنک مي‌کنيم و قبل از سرو با خلال پسته يا ميوه دسر را تزيين مي‌نماييم. 

توجه کرده که از ابتداي قرار دادن ظرف روي حرارت تا انتها اين دسر بايد هم‌زده شود، در غير اين صورت سريع در قابلمه ته مي‌گيرد مي‌توانيد قالب سيليکون يا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبي را در قالب ريخته، در يخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزيين کنيد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار