gardeshban.ir

این دسر ساده و آسان متعلق به کشورهای عربی، شبیه فرنی است که با یک لایه نان تست شیرین همراه می شود .
کد خبر: ۵۹۵۰۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 01
گردشبان (gardeshban.ir) :



این دسر ساده و آسان متعلق به کشورهای عربی، شبیه  فرنی  است که با یک لایه نان تست شیرین همراه می شود .

مواد لازم :

 نان تست -نصف بسته
 شیر-4 لیوان
شکر –یک چهارم پیمانه
خامه - یک بسته
گلاب - سه قاشق غذاخوری
نشاسته - 5قاشق غذاخوری
پودر یا خلال پسته -به میزان لازم
شیره - به میزان لازم

طرز تهیه :

نان های تست را مکعبی برش دهید . یک تابه بردارید و یک قاشق کره در آن ذوب کنید. نان ها را در تابه بریزید و تفت دهید و مرتب هم بزنید تا برشته شود. نان ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید.

شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. یک لیوان از این مخلوط را بردارید و نشاسته را درون آن حل کنید و کنار بگذارید. بقیه  شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید  تا جوش بیاید، سپس محلول شیر و نشاسته را آرام آرام اضافه کنید و پیوسته هم بزنید. هنگامی که مواد کمی غلیظ شد، خامه و گلاب را اضافه و خوب مخلوط کنید. 5 دقیقه هم بزنید تا کمی بجوشد.

مواد را از روی حرارت بردارید و  ظرف مورد نظر را آماده کنید. برای تهیه لایه های دسر به ترتیب نان تست، شیره ، فرنی و سپس پودر پسته را به اندازه دلخواه روی دسر بریزید.(می توانید شیره طلایی را با نان مخلوط کنید و در کف قالب قرار دهید.) همین طور لایه لایه بریزید تا ظرف پر شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار