gardeshban.ir

سوتی پلو یا پلو شیر که از غذاهای محبوب و محلی شهر اردبیل است، مردم محلی آن را در شب‌های بلند زمستان با قیسی یا کشمش و شب‌های چهارشنبه‌سوری با ماهی دودی سرو می‌کنند.
کد خبر: ۶۰۰۹۹
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲-1402 July 21
گردشبان (gardeshban.ir) : ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که واژه «سوتی» چه ارتباطی با این غذا دارد؟ واقعیت این است که سوتی در زبان آذری، به معنی «شیر» است، به همین دلیل با نام سوتی پلو آن را می‌شناسند. اگر برای اولین بار اسم این غذا را بدون دیدن هیچ تصویری از آن بشنوید، شاید شیربرنج را در ذهن خود تصور کنید. هر چند که در تهیه هردوی این غذاها، از شیر استفاده می‌شود، اما روش طبخ و سرو هر کدام با هم تفاوت دارد. در شیرپلو، به جای اینکه هنگام پختن برنج، آب به آن اضافه کرده تا برنج داخل شیر نرم شود.

سوتی پلو یا پلو شیر، یکی از غذاهای محلی اردبیل
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار