gardeshban.ir

امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۶۰۵۸۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۲-1402 September 06
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

فیله گوساله ۳۰۰ گرم

پیاز خلالی خرد کرده یک عدد بزرگ

گشنیز خرد کرده ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر زیره سبز یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده ۲ پیمانه

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته کرده ۲ عدد

طرزتهیه: 

سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید.

آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.

حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.

سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار