gardeshban.ir

آش ترش از غذاهای محلی و خوشمزه و مفیدی است که برخی از ایرانیان به عنوان آش پشت پا نیز می پزند و چون مانند آش رشته لذیذ و خوشمزه است طرفداران زیادی دارد و استان البرز هم از این امر مستثنی نیست. 
کد خبر: ۶۱۰۷۷
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲-1402 October 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
آش ترش، غذای محلی و خوشمزه استان البرز

آش ترش از غذاهای محلی و خوشمزه و مفیدی است که برخی از ایرانیان به عنوان آش پشت پا نیز می پزند و چون مانند آش رشته لذیذ و خوشمزه است طرفداران زیادی دارد و استان البرز هم از این امر مستثنی نیست. 

برای پخت این آش از موادی همچون نخود، عدس، لوبیا چیتی، برگ چغندر، سبزی صحرایی، آلوچه خشک، آلبالو خشک، برگه زرد آلو، برگه گلابی، مغز گردو، کشمش سرخ شده، رشته آش، پیاز سرخ شده، سیر داغ و نعنا، نمک و فلفل و زردچوبه استفاده می کنند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار