gardeshban.ir

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: تهران از سوم تا نهم شهریور ماه جاری میزبان بزرگترین رویداد نمایشگاهی فرش جهان خواهد بود.
کد خبر: ۱۴۶۶۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۸-1398 April 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
فرشته دستپاک روز پنجشنبه در نخستین نشست کارگروه فرش استان قزوین افزود: در این رویداد که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، برای نخستین مرتبه از چهار فرش بی نظیر دستبافت یکپارچه ۴۰۰ و ۶۰۰ متری رونمایی می‌شود.
وی با بیان اینکه مشکلات فرش دستباف کشور قابل حل است، تاکید کرد: برای این منظور باید تشکل‌های فعال در این عرصه به طور کامل مورد توجه و حمایت قرار گیرند.
وی اجرای طرح تکاپو را مناسب ارزیابی کرد و یادآور شد: این طرح که به منظور توسعه کسب و کار پایدار ایجاد شده نیز باید مورد حمایت قرار گرفته و فعالان عرصه این صنعت نیز در عین حال در حوزه سیاست‌های مرکز توسعه فرش گام بردارند.

دستپاک با اشاره به اینکه فرش ایرانی فرهنگ ما را به جهانیان معرفی می‌کند، گفت: هیچ هنری به اندازه فرش نتوانسته و نمی‌تواند فرهنگ غنی کشور ما را به دنیا بشناساند.
وی به جمعیت ۲ میلیونی فعالان عرصه فرش کشور اشاره و افزود: تاکنون توانسته‌ایم فرش ۲۹ منطقه از کشور را به ثبت جهانی برسانیم.
دستپاک، اهمیت دادن به سلیقه و سلیقه یابی را از ارکان مهم بازاریابی جهانی فرش دانست و اظهار داشت: روزگاری در شهر هامبورگ آلمان به عنوان مهمترین شهر فرش اروپا، ۴۰۰ انبار فرش ایرانیان وجود داشت که متأسفانه امروز این تعداد به ۳۸ انبار کاهش یافته است.
رئیس مرکز فرش ایران ادامه داد: بدون تردید فرش، پسته و زعفران بعد از نفت از مهمترین کالاهای استراتژیک ما محسوب می‌شوند اما آمریکایی‌ها پس از نفت، فرش را به عنوان کالای دوم مورد تحریم خود قرار دادند.
وی به لزوم توسعه فرش به عنوان کالای استراتژیک اشاره و تصریح کرد: سال گذشته در کمیسیون تلفیق و از محل یارانه‌ها موفق شدیم بودجه بیمه فعالان این عرصه را سه برابر کنیم و امسال هیچ مشکلی در این رابطه نخواهیم داشت.
این مسئول با اشاره به اینکه از تولیدات فرش کشور ۸۰ درصد صادر و ۲۰ درصد آن نیز در داخل به فروش می‌رسد، یادآور شد: ما باید توجه خاصی به حوزه فروش داخل نیز داشته باشیم تا شهروندان ما تشویق شوند در منازل خود از فرش ایرانی بهره‌مند شوند.
دستپاک هزینه ایجاد هر شغل در کشور را بالغ بر سه میلیارد ریال دانست و گفت: این در حالی است که با ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال می‌توان در این صنعت برای هر فرد فرصت شغلی فراهم کرد.
وی افزود: در حوزه صادرات صنایع دستی نیز باید توجه داشت که ۹۵ درصد این بخش فرش و تنها ۵ درصد آن سایر صنایع دستی است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار