gardeshban.ir

سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را می‌زنیم تا سفت شود. زرده‌ها را هم به همراه وانیل می‌زنیم.
کد خبر: ۲۵۰۹۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۹-1399 January 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

تخم‌مرغ چهار عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
خامه یک پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
پودر قند دو قاشق سوپخوری

چه جوری درست میشه:

سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را می‌زنیم تا سفت شود. زرده‌ها را هم به همراه وانیل می‌زنیم. در یک کاسه دیگر روغن مایع خامه و شیر را مخلوط می‌کنیم این مواد را داخل زرده‌ها می‌ریزیم. مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر، پودر کاکائو و پودر قند را به تناوب به همراه سفیده، به مواد اضافه می‌کنیم. به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد برداشته داخل تابه ریخته اجازه می‌دهیم یک طرف آن پخته شود. سپس طرف دیگر را برمی‌گردانیم. می‌‌توانید این پن‌کیک را با خامه و میوه‌های فصل دلخواه تزیین کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار