gardeshban.ir

کلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمک قرار دهيد تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا کنيد و در آبکش بگذاريد تا آب آن کشيده شود.
کد خبر: ۴۷۳۱۱
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰-1400 August 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
چي لازم دارم: 

کلم‌ برگ سفيد و قرمز : 2 عدد آب گوشت : 2 ليوان گوشت چرخ‌کرده : 400 گرم کره : 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ : 80 گرم پياز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل : به ميزان لازم 



چطور بپزم: 

کلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمک قرار دهيد تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا کنيد و در آبکش بگذاريد تا آب آن کشيده شود. گوشت چرخ‌کرده را با پياز داغ تفت دهيد و به آن نمک و فلفل بيفزاييد. در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کنيد، هم بزنيد و به آن نمک و فلفل اضافه کنيد. درون هر برگي يک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده بريزيد و به آرامي بپيچيد و در يک سبد فلزي قرار دهيد.

 سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. سپس حرارت را کم کنيد و در قابلمه را محکم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت کاملا پخته مي‌شوند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار