gardeshban.ir

برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید.
کد خبر: ۵۰۷۳۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 20
گردشبان (gardeshban.ir) :


پاستای سبزیجات، خوشمزه ای از ایتالیا

مواد لازم برای ۴ نفر

 پاستا  - چهارم فنجان
  قارچ خرد شده -  یک چهارم فنجان
  هویج خرد شده -  یک چهارم فنجان
  فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده -  یک چهارم فنجان
  کلم بروکلی خرد شده -  یک چهارم فنجان
  نمک -  به مقدار لازم
  آب -  ۴ تا ۵ فنجان
  روغن زیتون -  یک قاشق غذاخوری
مواد لازم سس سفید
  روغن زیتون -  ۲ قاشق غذاخوری
  سیر تازه رنده شده -  یک قاشق چای‌خوری
  آرد -  یک قاشق چای‌خوری
  شیر سویا -  یک فنجان
  پونه خشک شده -  یک چهارم قاشق چای‌خوری
 نمک و فلفل قرمز -  به میزان دلخواه

چطور بپزیم:

1- برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. سپس به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد و اجازه دهید مواد یک تا ۲ دقیقه خوب پخته شود تا سس سفت و یکدستی به دست آید.

2- نمک، فلفل قرمز و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. ۳-آب را در قابلمه به جوش آورید، نمک و پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از این مدت ، پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۴- در یک تابه یک قاشق روغن زیتون بریزید و سبزیجات خرد شده را در آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا پخته و نرم شود. پاستا را به سبزیجات اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.

۵- سس سفید آماده شده را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم برود. پاستای سبزیجات را با مقداری پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تزیین کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار