gardeshban.ir

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
کد خبر: ۵۹۳۹۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲-1402 May 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم پلو پاکستانی

برنج :5 پیمانه
نخود فرنگی :250 گرم
فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
هل :5 عدد
هویج :2 عدد
گل کلم :100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن:به میزان لازم

 طرز تهیه پلو پاکستانی

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید.

نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید.

حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد.

بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید.

بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

پلو پاکستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار