gardeshban.ir

شاید در فیلم‌‌‌‌ها چشم تان به یک هات‌‌‌‌داگ سوخاری که پنیرپیتزا از بینش بیرون می‌‌‌‌زند خورده باشد که ، به آن «کورن داگ» می‌‌‌‌گویند.
کد خبر: ۵۹۷۵۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 22
گردشبان (gardeshban.ir) :



شاید در فیلم‌‌‌‌ها چشم تان به  یک هات‌‌‌‌داگ سوخاری که پنیرپیتزا از بینش بیرون می‌‌‌‌زند خورده باشد که ، به آن «کورن داگ» می‌‌‌‌گویند. 

یک غذای خیابانی معروف و محبوب که در شهرهای مختلف دنیا به‌‌‌‌خصوص سئول توسط دکه‌‌‌‌های کنار خیابان به‌‌‌‌فروش می‌‌‌‌رسدکه به تازگی هم در کشورمان پرطرفدار شده . 

وجود پنیر موزارلای لوله‌ای درون کورن داگ‌ها باعث می‌شود پس از گاز زدن لایه سوخاری ابتدایی، به لایه نرم و کش‌دار پنیری برسیم که بسیار دلچسب و وسوسه برانگیز است. 

در ادامه به شما یاد می‌‌‌‌دهیم چطور این غذای خوشمزه و متفاوت را درست کنید. فقط فراموش نکنید مصرف زیاد غذاهای فراوری شده برای سلامت شما مضر است.

مواد لازم :

   سوسیس هات داگ ۵ عدد
   پنیر موزارلای لوله‌ای ۵ عدد
   نشاسته ذرت ۱۲۰ گرم
   آرد گندم ۱۲۰ گرم
   شکر ۳۰ گرم
   شیر ۲۵۰ گرم
   تخم مرغ ۱ عدد
   پودر پانکو ۳ پیمانه
   روغن مایع ۳ پیمانه
   نمک ۱ قاشق چای‌خوری

   ‌چطوری درستش کنیم؟

1- هر هات داگ را به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. سپس هر قسمت را به سیخ چوبی می‌کشیم.

2-   به باقی مانده سیخ چوبی، پنیر موزارلای لوله‌ای اضافه می‌کنیم؛ طوری که بالای هات داگ برش خورده قرار بگیرد.

3-  نشاسته ذرت، آرد گندم و شکر را درون ظرفی مخلوط می‌کنیم.

4- یک عدد تخم مرغ را درون ترکیب قبل می‌شکنیم و هم می‌زنیم.

5-  نمک و شیر را به ترکیب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

6-  موادی را که از ترکیب آردها و شیر و... درست کردیم درون یک لیوان بلند می‌ریزیم و سیخ‌های هات داگ و پنیر را درون لیوان فرو می‌کنیم تا به مایه آغشته شود. سپس سیخ را درون پودر پانکو می‌غلتانیم و تمام سیخ‌های هات‌داگ و پنیر را به این طریق آماد‌ه می‌کنیم.


7-  در یک ماهیتابه مقدار زیادی روغن می‌ریزیم و کورن داگ‌ها را درون آن شناور می‌کنیم تا کاملا سرخ شوند.

8- کورن داگ پنیری سوخاری را به همراه سس سوییت چیلی سرو می‌کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار