gardeshban.ir

با این روش در هفت مرحله بیف‌استراگانوف درست کنید.
کد خبر: ۶۱۳۳۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲-1402 November 16
گردشبان (gardeshban.ir) :



در ادامه پختن مرحله به مرحله بیف‌استراگانوف را میخوانید.

با این روش در هفت مرحله بیف‌استراگانوف درست کنید

مواد لازم:

۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

۱ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق سوپ‌خوری کره

۱ قاشق سوپ‌خوری روغن

۲۵۰ گرم قارچ

۱ قاشق سوپ‌خوری جعفری خرد شده

۲۰۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای سس:

۲ قاشق سوپخوری کره

۳ قاشق سوپخوری خامه پرچرب

۲ قاشق سوپخوری آرد سفید

سه چهارم پیمانه شیر

نمک

فلفل

دستور پخت

قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی‌تابه دیگری سرخ کنید.

گوشت خرد شده را به پیاز افزوده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.

مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی(یا چیپسی یا خلالی) و جعفری نیز استفاده کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار