gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خاگینه مغزدار را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۰۰۲۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خاگینه مغزدار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

اول شیره رو درست می‌کنیم.

برای شیره یک لیوان شکر رو میذاریم رو شعله ملایم تا آب بشه وکاراملی بشه بعد روش یک لیوان سر خالی آب و کمی گلاب میریزیم و تا جایی که شکر توش حل بشه می‌جوشونیم و کمی که غلیظ شد زعفران و هل میریزیم و شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه.

برای خاگینه سه تخم مرغ رو هم میزنم (اونقدر بزنید تا تخم مرغ‌ها کامل کف کنن من با همزن میزنم) و چهار قاشق غذاخوری سر پر آرد و سه قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر و دو قاشق زعفران میریزم و هم میزنم.

تابه رو چرب می‌کنیم و میذاریم کاملا داغ بشه یک چهارم از مودامون رو میریزیم تو تابه در تابه رو میذاریم کمی که خودش رو گرفت مغز گردو خرد شده و پود دارچین گل محمدی و هل میریزیم و یک چهارم دیگه از موادمون رو هم میریزیم روی مواد میانی. یکطرف خاگینه که سرخ شد بر می‌گردونیم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه. وقتی داغی اولیه خاگینه رفت روش شیره سرد میریزیم و سرو می‌کنیم. با این مقدار دو تابه کوچیک می‌تونید درست کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار