gardeshban.ir

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیراشکی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۲۵۹۴
تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ تير ۱۴۰۰-1400 April 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه  پیراشکی مرغ ترکیه ای  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

مایه خمیر........ یک قاشق سوپخوری

شکر ...... ۱ قاشق سوپخوری

آب ولرم .... یک دوم پیمانه

آرد ......۵۰۰ گرم

روغن مایع .......۵۰ میلی‌لیتر

نمک..... یک‌دوم قاشق چایخوری

آب ..... حدودا ۲۰۰ میلی‌لیتر

مواد لازم میانی

پیاز ...... ۱ عدد

قارچ ریز خرد کرده .....۱۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده ..... ۱ عدد

سینه مرغ پخته و خرد کرده.....۲۰۰ گرم

ژامبون مرغ خرد کرده ......۲۰۰ گرم

نمک و فلفل... به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده شده دالیا.... به میزان لازم

روش‌تهیه

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیافزائید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکی‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار