gardeshban.ir

میوه‌ها و سبزی‌ها بهترین منابع تأمین ویتامین سی هستند.
کد خبر: ۵۳۰۰۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 04
گردشبان (gardeshban.ir) :



میوه‌ها و سبزی‌ها بهترین منابع تأمین ویتامین سی هستند.

ما می‌توانیم مقادیر توصیه‌شده ویتامین سی را از غذاهای مختلف ازجمله موارد زیر دریافت کنیم:

     مرکبات (مثل پرتقال)، فلفل قرمز و سبز و کیوی که مقدار ویتامین سی زیادی دارند.

    سایر میوه‌ها و سبزی‌ها، مانند کلم بروکلی، توت فرنگی، طالبی، سیب‌زمینی پخته و گوجه‌فرنگی

    برخی از غذاها و نوشیدنی‌هایی که با ویتامین سی غنی‌شده‌اند. برای اینکه بدانیم آیا ویتامین سی به یک محصول غذایی اضافه‌شده است، باید برچسب روی محصول را بررسی کنیم.

ویتامین سی در غذا ممکن است با نگهداری طولانی‌مدت و پختن کاهش یابد. بخارپز کردن یا استفاده از مایکروویو ممکن است میزان کاهش ویتامین سی ناشی از پخت‌وپز را کمتر کند. خوشبختانه، بسیاری از بهترین منابع غذایی ویتامین سی، مانند میوه‌ها و سبزی‌ها، معمولاً به‌صورت خام مصرف می‌شوند.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار