gardeshban.ir

نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصه‌های نخودآب میزان آب زیاد در این غذا است.
کد خبر: ۵۴۱۲۳
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 29
گردشبان (gardeshban.ir) :



نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصه‌های نخودآب میزان آب زیاد در این غذا است. این غذا ترکیبی از نخود، گوشت و آب نسبتاً زیاد است. نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نخودآب:

نخود: نیم کیلوگرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل: به میزان لازم
روغن بادام: ۱ قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع استفاده کنید)

طرز تهیه و دستور پخت نخودآب:

۱. در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت لازم است تا نخودها را در آب زیاد بپزیم. بهتر است قبل از پختن نخودها آن‌ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.

۲. در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت ‌دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیازها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخودها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخودها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار