gardeshban.ir

امروز قصد داریم دستور تهیه استیک آنتیکور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
کد خبر: ۵۴۱۲۵
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 29
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز قصد داریم دستور تهیه استیک آنتیکور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

راسته یا فیله گوساله..... ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

مغز گردو........۵۰ گرم

روغن زیتون بی‌بو........۳ قاشق غذاخوری

ترخون، جعفری.... یک‌قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

نمک و فلفل سیاه........ به مقدار لازم

روش‌تهیه

این استیک از سس متفاوتی برخوردار می‌باشد.

مغز گردو را نیم‌کوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.

نکته:

۱ ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس می‌توان سرو کرد.

۲ ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده می‌شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار