gardeshban.ir

گوشت چرخ‌کرده، ارزن، عدس، کشک، پيازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزاي اين غذاي محلي خوش‌مزه هستند.
کد خبر: ۵۹۶۶۱
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
گوشت چرخ‌کرده، ارزن، عدس، کشک، پيازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزاي اين غذاي محلي خوش‌مزه هستند. 




چي لازم دارم براي 4 تا 6 نفر: 

پيازداغ 3 قاشق چاي‌خوري زردچوبه 1 قاشق چاي‌خوري نمک و فلفل به ميزان لازم گوشت چرخ‌کرده 250 گرم آب 500 ميلي‌ليتر ارزن خوراکي بدون پوست 300 گرم عدس پخته 100 گرم کشک 250 ميلي‌ليتر سير داغ 3 قاشق سوپ‌خوري نعنا داغ 1 قاشق سوپ‌خوري زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ‌خوري 

چه جوري درست ميشه: 

پيازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌اي بريزيد، گوشت را به آن بيفزاييد و تابه را روي اجاق بگذاريد. آنگاه با حرارت ملايم گوشت را تفت دهيد. 

* اکنون 500 ميلي‌ليتر آب به مواد بيفزاييد و صبر کنيد تا بجوشد. * حالا ارزن خوراکي را اضافه کنيد و 20 دقيقه‌ي ديگر بجوشانيد تا بپزد. 

* سپس عدس پخته را بيفزاييد و مخلوط کنيد. 

* بعد قابلمه را از روي حرارت برداريد و کشک را اضافه کنيد و پس از مخلوط کردن، دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد و به آرامي هم بزنيد. 

* سپس اجاق را خاموش کنيد، در قابلمه را ببنديد و 10 دقيقه صبر کنيد. 

* اينک غذا را در ظرف مناسبي بکشيد و روي آن را با سيرداغ، نعناع داغ، پياز داغ، زعفران و کشک تزئين نماييد و ميل کنيد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار