gardeshban.ir

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.
کد خبر: ۲۹۶۴۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 13
گردشبان (gardeshban.ir) :

مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای :

تخم مرغ  2 عدد
شیر  1 استکان
شکر 1 استکان 
 روغن زیتون یا روغن مایعنصف استکان 
آرد1 لیوان
کاکائو2 قاشق غذاخوری
وانیل شکری1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودرنصف پاکت

مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار :

کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه)  1 پاکت
پودر نارگیل 2 لیوان 
شیر  2 لیوان

مواد لازم برای گاناژ :

خامه صبحانه صورتی 1 بسته (200 میلی لیتر) 
 شکلات شیری2 پاکت (160 گرم) 

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:

  • شیرینی زنجبیلی بدون فر
  • طرز تهیه شیرینی کاکا

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.

لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.

کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب کرده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.


طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار