gardeshban.ir

کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها.
کد خبر: ۴۳۹۳۲
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها.  تفاوت کوفته سوئدی با کوفته های ایرانی در این است که کوفته ها را به  همراه سس نمی پزند و سس را هنگام سرو روی کوفته ها می ریزند. 



مواد لازم کوفته سوئدی

برای 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 30 دقیقه 

گوشت چرخ کرده یک کیلو
 فلفل دلمه3 عدد
 برنج1 پیمانه
جعفری مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
 گوجه فرنگی 4 عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
پیاز بزرگ 2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه کوفته سوئدی

برنج را بشویید و نیم پز کنید و آبکش کرده بگذارید خنک شود. 

فلفل دلمه ، گوجه و جعفری را خرد کرده ، گوشت ، برنج و کمی آرد سوخاری را به آن ها اضافه کرده و ورز دهید تا به خورد هم بروند. 

مواد را به اندازه گردو، کف دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید .

تابه ای را روی حرارت بگذارید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید. 

دو عدد پیاز را خرد کنید و در تابه ای دیگر تفت دهید ، نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید. 

کمی آب به سس اضافه کنید و با حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود. 

کوفته های سرخ شده را در ظرف بچینید و سس  گوجه را رویش بریزید . 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار