gardeshban.ir

میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که اگر روغن کمی برای تهیه آن استفاده کنید تبدیل به یک غذای کاملا رژیمی و مقوی می شود.
کد خبر: ۴۶۴۶۱
تاریخ انتشار : شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۰-1400 August 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که اگر روغن کمی برای تهیه آن استفاده کنید تبدیل به یک غذای کاملا رژیمی و مقوی می شود. 



میرزا قاسمی یک غذای سنتی شمالی است که عطر و طعم بی نظیری دارد. ماده اصلی میرزا قاسمی بادمجان است ، بادمجان منبع بسیار خوب آنتی اکسدان است که از سلول های بدن در مقابل آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و خطر ابتلا ب سرطان را به شدت کاهش میدهد. 

اگر مقدار روغن مصرف در میرزا قاسمی را کم کنید میرزا قاسمی یک غذای کاملا رژیمی و مغذی خواهد شد. 

میرزا قاسمی به دلیل وجود بادمجان و گوجه فرنگی سرشار از فیبر است که باعث می شود مدت زمان بیشتری سیر بمانید و کمتر پرخوری کنید. استفاده از تخم مرغ هم پروتئین سالم را به این غذا اضافه می کند و باعث می شود که زودتر احساس سیری کنید. 

میرزا قاسمی رژیمی را می توانید به همراه نان یا برنج میل نمایید ولی سعی کنید مقدار نان و برنجی که همراه میرزا قاسمی رژیمی مصرف می کنید کمتر باشد تا کالری کمتری به بدنتان برسد و یک وعده غذای سالم و رژیمی سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان میل نموده باشد. 

مواد لازم میرزا قاسمی رژیمی 

برای 5 نفر 
بادمجان یک کیلو
گوجه یک کیلو (نصف مکعبی، نصف رنده شده و پوره)
سیر ۷ تا ۸ حبه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه میرزا قاسمی رژیمی

بادمجان ها را با پوست روی شعله پخش کن یا در فر بگذارید تا کبابی شود و پوستشان حالت نیم سوز بگیرد.

بادمجان کبابی را داخل پلاستیک بپوشانید تا عرق کند و پوستش به راحتی جدا شود.

سیر خرد شده را کمی روغن تفت دهید سپس رب و ادویه را به آن اضافه کنید. 

گوجه فرنی را مکعبی خرد کرده یا رنده کنید و بهمواد سس اضافه کنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا آبش کشیده شود.
بادمجان کبابی را خرد کرده با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید و سپس سس گوجه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورد. 
تخم مرغ ها را اضافه کرده و به اندازه دلخواهتان بپزید و سپس سرو نمایید. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار