gardeshban.ir

اِکلِر ( éclair) گونه‌ای نان‌ شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ست که با دو لایه نانِ نسبتاً دراز تهیه‌شده با خمیر پفی و خامهٔ کاستارد یا خامه زده شده در لای آن‌ها و رویه‌ای تزئینی روی آن درست می‌شود.
کد خبر: ۴۸۲۸۲
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰-1400 September 16
گردشبان (gardeshban.ir) :


اِکلِر ( éclair) گونه‌ای نان‌ شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ست که با دو لایه نانِ نسبتاً دراز تهیه‌شده با خمیر پفی و خامهٔ کاستارد یا خامه زده شده در لای آن‌ها و رویه‌ای تزئینی روی آن درست می‌شود.

نانِ به‌کاررفته در اِکلر شبیه به نان مورد استفاده در نان خامه ای است، هرچند خامهٔ درون آن می‌تواند با انواع ترکیب‌های دیگر نیز درست شود. معمولاً روی اِکلر لایه‌ای از کارامل یاشکلات می‌زنند

برای درست کردن اکلر ابتدا کرم میانی نان را درست میکنیم

مواد لازم جهت درست کردن کرم وانیلی

۲لیوان شیر(۴۸۰میل)
یک ق چ وانیل
۴عدد زرده تخم مرغ
۷۰ گرم شکر(یک سوم لیوان)
۴۰ گرم پودر نشاسته ذرت
۱۵ گرم کره

ابتدا زرده تخم مرغ رو همراه شکر حسابی هم بزنید تا کرمی رنگ بشه بعد پودر نشاسته ذرت رو اضافه ومخلوط کنید

نشاسته ذرت که داخل تخم مرغ ها کاملا مخلوط شد شیر رو روی گاز داخل قابلمه داغ کنید ویک سوم شیر رو به زرده ها اضافه کتید وهم بزنید بعد همه زرده ها مخلوط شیر رو داخل قابلمه بریزید ومخلوط کنید قابلمه شیر وتخم مرغ رو انتقال بدید روی گاز ومدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد شعله رو خاموش کنید کره رو اضافه کنید وهم بزنید تا کره هم آب بشه ویکدست بشه

خمیر رو انتقال بدید داخل یک کاسه وروی خمیر رو با پلاستیک کامل بپوشونید تا رویه نبنده

حالا بریم سراغ درست کردن خمیر اکلر

۱۰ گرم شکر،۱۰۰ میل آب(نصف پیمانه)۱۰۰ میل شیر(نصف پیمانه)۸۰ گرم کره وکمی وانیل همه رو بریزید داخل یک قابلمه وبزارید روی حرارت تا کره ذوب بشه وشیر داغ بشه حالا یک جا یک لیوان آرد(۱۲۵ گرم)رو بریزید داخل مواد قابلمه بعد از اضافه کردن آرد مداوم به هم زدن روی شعله ملایم ادامه بدید تا خمیر خودش رو جمع کنه ورطوبت خمیر کم بشه

تا خمیر خودش رو جمع کنه ورطوبت خمیر کم بشه

اخر فیلم اگر دقت کنید وقتی که دورتا دور قابلمه شروع به حالتی مثل چسبیدن خمیر کرد شعله رو خاموش کنید وچند دقیقه زمان بدید تا خمیرتون کمی ولرم بشه بعد از اینکه خمیر کمی ولرم شد دانه دانه تخم مرع ها رو اضافه ومخلوط کنید (بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کاملا مواد رو باهم مخلوط کنید وبعد تخم مرغ بعدی)بسته به ریزی ودرشتی تخم مرغ تا ۴ عدد میتونید تخم مرغ اضافه کنید وقتی از مواد خمیر اکلر بین دوتا انگشت هاتون گرفتید وحالت چسبناک داشت(مثل فیلم)اونموقع تعداد تخم مرغ ها کافی هست برای من ۳عدد تخم مرغ استفاده شد چون سایز تخم مرغ ها درشت بود فر رو از قبل روی ۱۸۰ درجه روشن کنیدمواد شیرینی رو بریزید داخل قیف توی سینی فر با فاصله پایپ کنید طول اکلر ها رو میتونید حدود ۱۰ سانت بگیرید وکمی پوور قند روی شیرینی ها بپاشید اکلر ها رو بزارید داخل فر روی دمای ۱۸۰ درجه زمان اولیه به مدت ۱۰ دقیقه بعد طبق فیلم یک دسته چوبی بین در فر بزارید ودوباره ۳۰ دقیقه زمان بدید تا اکلر ها پخته بشه وروشون رنگ بگیره اکلرها رو از فر خارج کنید وبا سیخ چند تا سوراخ روی اکلر ها ایجاد کنید وبچینید روی توری تا خنک بشه کف اکلر ها رو بعد از سرد شدن سوراخ کنید کرمی رو که درست کردید هم بزنید تا نرم ویکدست بشه سپس توی قیف برسید وداخل اکلر ها رو با کرم پر کنید۲۰۰ گرم شکلات رو با ۱۴۰ میل شیر داغ مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه بزهرید داخل یخچال تا کمی خنک بشه وبعد اکلر ها رو داخل شکلات بزنید ونوش جان کنید
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار