gardeshban.ir

برای تهیه حلوای پسته مجلسی در ابتدای کار آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
کد خبر: ۵۳۸۰۲
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 13
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد لازم حلوای پسته

آرد سه صفر۳ لیوان
روغن جامد¾ لیوان
پودر قند۱ لیوان
کره۲۵ گرم
شکلات سکه ای شیری۲۰۰ گرم
پودر پسته½ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای پسته

مرحله اول

برای تهیه حلوای پسته مجلسی در ابتدای کار آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را درون تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس به مدت ۴۵ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم و آرد را درون الک می ریزیم، سپس مجددا الک کرده و درون تابه بر می گردانیم. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن جامد را به همراه کره به آن می افزاییم.

مرحله سوم

حالا روغن جامد را به همراه کره با آرد مخلوط کرده، سپس به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آرد کمی سرخ شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کمی از دمای حلوا کاسته شود.
 
مرحله چهارم

زمانی که حلوا ولرم شد، پودر قند را به همراه پودر هل درون الک ریخته، سپس درون تابه الک می کنیم. در ادامه مواد درون کاسه را با هم مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. می توانید برای رنگ بهتر مقداری رنگ خوراکی بیفزایید.
 
مرحله پنجم

حالا شکلات های سکه ای را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شوند، سپس مقداری از شکلات ذوب شده را درون قالب های سیلیکونی میان تهی می ریزیم و قالب را به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.
 
مرحله ششم

پس از گذشت این مدت، زمانی که شکلات کاملا سفت شده بود، خمیر حلوا را درون قالب ریخته و با دست فشار می دهیم تا کاملا منجسم شود. در ادامه مجددا قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.
 
مرحله هفتم

در نهایت قالب را از فریزر خارج کرده، سپس حلوا را از آن جدا می کنیم. در ادامه حلواها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه میان آنها را با پودر پسته پر کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار