gardeshban.ir

این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه.
کد خبر: ۵۶۶۲۹
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱-1401 October 12
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

گوشت : 250-300 گرم
به : 500 گرم
سیب زمینی : یک عدد متوسط
پیاز : یک عدد کوچک
مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک : خیلی کم
روغن : یک قاشق غذاخوری
آب : 1.5 لیتر

طرز تهیه

روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.

پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.

گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.

آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.

به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.

در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.

درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.

آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.

بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان

نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار