gardeshban.ir

خشیل اردبیل دسری مقوی، صبحانه‌ای کامل، یک وعده غذایی پرکالری و بهترین انتخاب برای روزهای زمستانه است! خوب است بدانید در گذشته آذری‌ها این دسر لذیذ و آسان را در شب‌های یلدا نیز سرو می‌کردند
کد خبر: ۶۰۴۰۵
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲-1402 August 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
آشنایی با خشیل، غذای محلی اردبیل/ عکس


خشیل اردبیل دسری مقوی، صبحانه‌ای کامل، یک وعده غذایی پرکالری و بهترین انتخاب برای روزهای زمستانه است! خوب است بدانید در گذشته آذری‌ها این دسر لذیذ و آسان را در شب‌های یلدا نیز سرو می‌کردند. پس اگر می‌خواهید یک وعده غذایی سرشار از انرژی و ویتامین بخورید و تا چند ساعت سیر بمانید، خشیل را در رستوران های اردبیل سفارش دهید یا آن را در منزل تهیه کنید. توجه نمایید از آنجایی که خشیل یکی از غذاهای مخصوص اردبیل است و بیشتر با شیره سرو می‌شود؛. پس بهتر است در سفر خود به این استان حتما شیره انگور اردبیلی را هم خریداری کنید
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار