گردشبان (gardeshban.ir) :
نان برنجی از محبوبترین سوغات سنندج میان گردشگران است که پخت آن، از حدود ۱۵۰ سال پیش، میان قوم کرد ایران رواج داشته است. برای تهیه این شیرینی خوشمزه از آرد برنج، شکر، تخممرغ، گلاب، زعفران، روغن حیوانی و سیاهدانه استفاده میشود. علت اصلی عطر و طعم متفاوت و بینظیر آن نیز، وجود «روغن حیوانی» در ترکیبات آن است.
شیرینی نان برنجی نیز از آن دست شیرینیهایی است که ماندگاری بالایی دارد و همین ویژگی آن باعث شده است تا در میان شیرینیهای سنتی استان کردستان، بهترین گزینه برای به سوغاتبردن باشد.