gardeshban.ir

در این مطلب دستورالعمل تهیه ته چین فیروزکوهی آموزش داده شده است.
کد خبر: ۳۱۴۰۱
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
ته چین فیروزکوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذا‌های محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب می‌شود. این غذا با ته چین زعفرانی ایرانی که می‌شناسیم کاملا متفاوت است. طعم خاص زیره و ترکیب لواشک و گوشت قرمز، مجموعه‌ای از مزه‌ها را می‌سازد که حتما باید امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین فیروزکوهی

چغندر سه عدد متوسط
گوشت ۳۵۰ گرم
برنج پنج پیمانه
سیب زمینی دو عدد بزرگ و پنج عدد ریز
آلو قیسی یا لواشک ترش به مقدار لازم
نمک، فلفل و زیره به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی

قبل از هر کاری، گوشت را با نمک، فلفل و زیره طعم دار کنید و برنج را چند ساعت خیس کنید. سپس برنج خیس خورده را در آب بجوشانید و آبکش کنید. برنج آبکشی شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.


کف قابلمه مورد نظرتان را روغن مالی کنید. حالا سیب زمینی‌های درشت را حلقه حلقه کنید و برای ته دیگه در قابلمه بچینید.


نصف برنج را در قابمله بریزید و سطح آن را زیره بپاشید. سپس گوشت‌های مزه دار شده را روی برنج بچینید. مقداری دنبه یا کره روی گوشت قرار دهید.


نصف دیگر برنج را به قابمله منتقل کنید. به شکلی که سطح تکه‌های گوشت را کاملا بپوشاند. زیره باقی مانده را هم روی برنج بریزد.


برای خوش طعم شدن ته چین فیروزکوهی، در این مرحله؛ لواشک، قیسی و حلقه‌های چغندر را روی برنج بچینید. در ادامه سیب زمینی‌های کوچک را هم اضافه کنید و زعفران را روی برنج بریزید. سپس شعله زیر قابلمه را بسیار کم کنید.


پس از گذشت ۱۰ دقیقه، روی در قابلمه دم کنی بگذارید. همچنین با یک پارچه پشمی یا ضخیم در قابلمه را بپوشانید تا گرما و بخار خارج نشود مواد کاملا مغز پخت شوند. زمانی که برای پخت ته چین فیروزکوهی لازم دارید، دو ساعت است. در غیر این صورت ممکن است گوشت قرمز خام بماند.

نکته

می‌توانید برای تزیین ته چین از زرشک، کشمش، خلال بادام، خلال پسته و ... استفاده کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار