gardeshban.ir

شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود.
کد خبر: ۳۲۶۴۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۹-1399 August 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

مواد لازم برای مینی شکلات های فندقی :

 شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای) ۲۰۰ گرم
فندق به میزان لازم 
 پودر نارگیلبه میزان لازم 
پودر پسته  جهت تزئین

فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار