gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه پنیر بادام هندی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۱۶۱۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 31
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه پنیر بادام هندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

۱ پیمانه بادام هندی
۳/۴ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری پودر آگار آگار
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ حبه سیر
۱ قاشق مرباخوری نمک

دستور تهیه

بادام‌ها رو در طول شب بذارید در آب خیس بخورند، سپس از آب بیرون آورده و پوستشون رو جدا کنید. تمام مواد به جز پودر آگار آگار و آب رو در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت بشن.

بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شد پودر آگار آگار رو با آب مخلوط کرده و روی اجاق گاز تند تند هم بزنید حدود ۵ دقیقه طول می‌کشه تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کنه. بعد اون رو به بقیه مواد اضافه کنید.

مخلوط به دست اومده رو در توری یا پارچه مخصوص صاف کردن بریزید، کمی اون رو فشار بدین و یک شب در یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار