gardeshban.ir

این کوفته‌ها در واقع یک نوع کوفته کلاسیک ایتالیایی با نام Arancini هستند.
کد خبر: ۵۵۱۲۴
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱-1401 May 30
گردشبان (gardeshban.ir) :



این کوفته‌ها در واقع یک نوع کوفته کلاسیک ایتالیایی با نام Arancini هستند. این کوفته برنجی مثل یک کوفته تبریزی شکم پر هستند که داخل آنها مقداری پنیر جادویی ریخته شده باشد چون وقتی آنها را باز می‌‌کنید حالت زیبایی از پنیر را به نمایش می‌گذارند. 

این کوفته بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید همه اعضای خانواده از کوچک تا بزرگ آن را دوست خواهند داشت.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده600 گرم
سیردو حبه
جعفری دو قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان یک پیمانه
پنیر بلوچیز150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان باگت دو عدد
شیریک پیمانه
گوجه فرنگی8 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

ابتدا برای شروع کار مون اول نون باگت ها مون رو خورد می کنیم. من از باگت های بیات استفاده کردم چون خورد می شن و کاربرد دیگه ای ندارن. اون ها رو خورد می کنیم و شیر رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم تا نون باگت ها داخل شیر باقی بمونن و خوب نرم بشن. باگت ها به مدت بیست دقیقه داخل شیر باقی بمونه کافیه. نون ها رو از شیر در میاریم و شیر اضافی رو ازش جدا می کنیم. و نون ها رو می ذاریم کنار تا بمونه. 

گوجه فرنگی ها مون رو می شوریم و می ذاریم تا خشک بشن و آب اضافی اون ها بره. حالا اون ها رو رنده می کنیم. می تونیم برای پوره کردن گوجه فرنگی ها از میکسر یا از کوشکوب برقی هم استفاده کنیم. مهم این هست که اون ها خوب پوره و یک دست بشه. سیر ها مون رو خوب پوست می کنیم و اون ها رو هم رنده ریز می کنیم و می ذاریم کناری تا بمونه.

جعفری ها مون رو خوب پاک می کنیم و فقط از برگ های اون ها استفاده می کنیم. برگ ها رو جدا می کنیم و می شوریم. وقتی که آب جعفری ها خشک شد اون ها رو حسابی ریز می کنیم و می ذاریم کناری تا بمونه. 

پنیر بلو چیز مون رو خورد می کردیم و مکعبی خورد می کردیم. اگر بلو چیز در دسترس نبود از پنیر موزارلا استفاده می کنیم. اگر پنیر بلو چیز داشته باشید کمی بهتره. چون رسپی کاملا حفظ میشه و اون طعم اصیل ایتالیایی رو می تونید حس کنید و بچشید.

گوشت مون رو داخل یه ظرف مناسب می ریزیم و سیر های رنده شده مون رو بهش اضافه می کنیم. جعفری خورد شده مون رو بهش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه رو بهش اضافه می کنیم و کمی جعفری خورد شده بهش اضافه می کنیم. پنیر پارمسان مون رو هم اضافه می کنیم. حالا نون باگت های خیس خورده با شیر مون رو بهش اضافه می کنیم و مواد مون رو خوب با هم ورز می دیم. 

برای این که مواد مون خوب مزه دار بشه مواد گوشتی مون رو بعد از این که ورز دادیم می ذاریم داخل یخچال تا به مدت نیم ساعت بمونه و مواد به خورد هم دیگه برن.



بعد از گذشت یک ساعت مواد گوشتی مون رو از یخچال در میاریم و کمی دیگه مواد مون رو ورز می دیم. از گوشت مون به اندازه یه نارنگی بر می داریم. داخل کوفته ها رو کمی گود می کنیم و یه تکه از پنیر بلو چیز قرار می دیم و می بندیم و خوب گرد می کنیم. 

کوفته ها مون رو داخل یه ماهی تابه کمی تفت می دیم تا کمی سرخ بشن بعد داخل یه ظرف پیرکس رو کمی چرب می کنیم و کوفته ها مون رو توی پیرکس می چینیم. پوره گوجه فرنگی مون رو به کوفته ها مون اضافه می کنیم. اندازه نصف استکان آب جوش بهش اضافه می کنیم و روی پیرکس رو فویل می کشیم. روی فویل رو سوراخ می کنیم تا بخار اضافی اون خارج بشه.

فر رو روشن می کنیم و دما رو روی صد و پنجاه درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و می ذاریم تا داغ بشه. وقتی که فرمون خوب داغ شد حالا ظرف مون رو داخل فر قرار می دیم و می ذاریم تا به مدت یک ساعت بمونه و خوب بپزه

بعد از گذشت یک ساعت فویل روی ظرف رو بر می داریم و می ذاریم تا پنج دقیقه هم بدون فویل داخل فر باقی بمونه و کمی روی کوفته ها خشک بشه. بعد از پنج دقیقه کوفته ها رو از فر در میاریم و سرو می کنیم. این روش روش رژیمی و بدون روغن اون هست. توی روش دیگه گوفته ها رو داخل روغن زیتون سرخ می کنیم و اون ها رو بعد از این که سرخ شدن داخل یه ظرف مناسب می ذاریم و کمی پوره گوجه فرنگی روش می ریزیم و می ذاریم تا روی حرارت به مدت نیم ساعت بمونه و خوب بپزه.  ولی به نظر من نوع فر دارش بهتره و سالم تر هست.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار