gardeshban.ir

پیاز رو سرخ کنید بهش زرد چوبه و نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدید و رب رو اضافه کنید رب رو هم چند ثانیه تفت بدید و لوبیا ها رو اضافه کنید و با مواد قبلی کمی تفت بدید
کد خبر: ۵۵۹۸۲
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱-1401 August 15
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

لوبیا سبز: 1 دسته بزرگ
پیاز: 1 عدد
برنج :2-3 قاشق غذا خوری پر
بلغور:1 قاشق غذا خوری
نعناع خشک:1 قاشق غذا خوری پر
نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه
لپه :1/3 پیمانه
رب:1 و نیم قاشق غذا خوری
ماست و سیر

طرز تهیه

لوبیا ها رو بشورید و خورد کنید

پیاز رو سرخ کنید بهش زرد چوبه و نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدید و رب رو اضافه کنید رب رو هم چند ثانیه تفت بدید و لوبیا ها رو اضافه کنید و با مواد قبلی کمی تفت بدید

لپه را که از قبل خیس کرده اید رو اضافه کنید همراه با نعناع - هم بزنید

و 1-2 پیمانه اب بریزید

در ظرف رو بزارید و اجازه بدید تا لوبیا ها و لپه ها خوب بپزن

بعد از پخت لوبیا و لپه برنج و بلغور را اضافه کنید و بورانی رو هم بزنید

و بزارید تا برنج بپزد و غذا لعاب دار شود وقتی اب بورانی کشیده شد غذای خوشمزه شما حاضر هست

موقع سرو مقداری سیر رو داخل ماست رنده کنید و با هم مخلوط کنید و بریزید روی بورانی
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار