gardeshban.ir

شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل ما ایرانی ها دارد.
کد خبر: ۶۱۰۲۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲-1402 October 18
گردشبان (gardeshban.ir) :



شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل ما ایرانی ها دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

تخم مرغ ۱ عدد
پنیر کیبی مثلثی ۸ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
شیر مایع ¼ لیوان
خمیر مایه فوری ۱٫۵ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
عسل به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی جبنیه

برای تهیه شیرینی جبنیه به روش عربی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، نمک، خمیر مایه فوری و شیر مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت یکدست و منسجم شود.

در این مرحله پنیر کیبی را به همراه روغن اضافه می کنیم و مجددا مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که در صورتی که پنیر کیبی در دسترس نداشتیم می توانیم از پنیر شیشه ای نیز استفاده کنیم.

پس از اینکه مواد یکدست شدند، آرد را درون الک می ریزیم و روی مواد الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست جمع شود، سپس دستانمان را چرب کرده و خمیر را ورز می دهیم.

زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه…

توجه داشته باشید که خمیر باید کاملا یکدست و منسجم باشد، به همین دلیل باید آنرا به مدت ۱۰ دقیقه با دستان چرب ورز دهیم. در ادامه خمیر را درون کاسه چرب شده قرار داده و در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم بگیرد.

پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هوای اضافی خمیر را می گیریم، سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست روی سطح کار باز می کنیم. در ادامه با کاتر دلخواه خمیر را قالب می زنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

حالا به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که شیرینی ها درون روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد، خمیرها را به روغن داغ اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل پف کنند و رنگ شان طلایی شود.

در این مرحله شیرینی های سرخ شده را روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت شیرنی ها را درون عسل رقیق شده یا شربت بار می ریزیم، سپس سرو می کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار