gardeshban.ir

خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
کد خبر: ۶۱۵۳۰
تاریخ انتشار : شنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۲-1402 December 05
گردشبان (gardeshban.ir) :



خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سبز۲ عدد
فلفل قرمز۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر ۲حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز به مقدار کافی

دستور پخت خوراک بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه خوراک بادمجان کبابی ترکیه ای ابتدا بادمجان ها را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا خنک شوند و آنوقت پوست آن ها را می گیریم.

مرحله دوم

سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع های بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
 
مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.

مرحله چهارم

در همین حین فلفل ها را می شوییم و ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم و گوجه فرنگی ها خرد شده را به مواد می افزاییم و تفت می دهیم.سیرها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم.

مرحله پنجم

سپس در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم تا ۴ دقیقه مواد با حرارت کم بپزد. سپس بادمجان ها را همراه با چیلی قرمز،فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک به مواد می افزاییم و همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه بعد جعفری ریز خرد شده به هر میزان که تمایل دارید به غذا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا با مواد به خوبی تفت می دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. ۳ دقیقه بعد غذا آماده شده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خوراک بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با سیب زمینی تنوری یا سرخ شده و نان نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار