gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه پستو میگو به دو روش را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۲۳۵۳
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰-1400 April 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه پستو میگو به دو روش  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ فنجان گشنیز تازه، خرد شده (می توانید به جای گشنیز از ریحان استفاده کنید!)

½ لیمو ترش

روغن زیتون ¼ فنجان

پنیر پارمسان رنده شده ¼ فنجان

۳ حبه سیر، خرد شده

۱ قاشق چای خوری نمک دریا

۱ قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه:

گشنیز، آب لیمو ترش، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را در یک مخلوط کن یا غذا ساز قوی بریزید و همه را با هم کاملا ترکیب کنید تا سس پستو آماده شود.

در هر سیخ چوبی ۵ میگو قرار دهید.

با قلم مو سس پستو را به دو طرف میگو بزنید.

هر طرف میگو را حدود ۴ دقیقه گریل کنید موقع بر گرداندن میگو به آن سس پستوی بیشتری بزنید. اگر میگو به طور کامل نپخته بود (کوچک و سفید نشده بود) ۲ دقیقه بیشتر گریلش کنید. فورا سرو کنید.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار