gardeshban.ir

در اين مطلب به آموزش قليه ماهي مي پردازيم.
کد خبر: ۴۶۵۱۲
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۰-1400 August 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
در اين مطلب به آموزش قليه ماهي مي پردازيم: 



چي لازم دارم: 

*سبزي قليه را از قبل سرخ کنيد و کنار بگذاريد(جعفري و گشنيز و مقدار کمي شنبليله)500 گرم *ماهي مخصوص قليه(شير،صُبيتي،سکن)800 گرم.معمولا آباداني ها براي قليه "ميش ماهي"استفاه مي کنن. 

*پياز درشت 2 عدد *سير يک بوته *رب گوجه 3 قاشق سوپخوري *ادويه مخصوص ماهي که شامل:زردچوبه،فلفل سياه،فلفل قرمز،پودر ليمو عماني. *آرد و نمک و ادويه براي سرخ کردن ماهي 

*تمر هندي يک بسته 100 گرمي *روغن به ميزان لازم 

چطور بپزم: 

اول پيازها رو ريز ريز خورد کرده و سرخ مي کنيم وقتي پيازها دارن خوب رنگ مي گيرند،سير هاي ريز خورد شده رو هم اضافه مي کنيم و تفت مي ديم.

ادويه مخصوص ماهي رو به سير و پياز اضافه مي کنيم و به تفت دادن ادامه مي ديم و بوي سير و پياز که بلند شد و به مشامتون رسيد رب گوجه رو اضافه کنيد و مقداري ديگه تفت بديد تا رنگ رب گوجه باز بشه و به خوشرنگي برسه. 

حالا نوبت اضافه کردن سبزي قليه ماهي مي باشد که از قبل بطور جدا سرخ کرده ايم . 3 تا 4 دقيقه اي مواد رو با هم مخلوط کرده و تفت مي ديم تا مواد در عين تفت دان با هم ميکس شوند.

 تمر هندي رو با آب گرم مخلوط کرده و چنگ مي زنيم تا شيره ي تمر با آب ميکس بشه. تمر را که خوب با آب مخلوط کرديم از صافي يا پارچه ي تميزي عبور ميديم تا هسته و ريشه تمر گرفته بشه و آب تمر صاف شده رو به مواد تفت داده اضافه مي کنيم و به مدت نيمساعتي صبر مي کنيم تا بجوشد و جا بيافتد. توي يک ديس آرد و زردچوبه و نمک رو با هم مخلوط مي کنيم . 

حالا ماهي ها رو که از قبلا شسته ايم و با روزنامه يا پارچه تميزي خشک کرده و آب ماهي را گرفته ايم قطعه به قطعه درون مخلوط آرد و زردچوبه و نمک زده و درون روغن داغ سرخ مي کنيم وهر قطعه ماهي که کاملا سرخ شد به آرامي درون ديگ قليه قرار مي ديم . 

وقتي همه ي ماهي ها رو سرخ کرديم و درون ديگ قليه جا داديم زير شعله ي اجاق گاز رو کم مي کنيم(بصورت دم کشي)و درب ديگ قليه رو نيمه باز ميزاريم و مي گذاريم تا به مدت يک ساعت روي شعله اجاق باشد تا قليه جا بيفتد يعني روغن قليه بياد بالا و روي قليه بگيرد. قليه شما آماده است
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار