gardeshban.ir

پلو مخلوط مشهدی را همه ما امتحان کرده‌ایم اما با اسامی مختلف! استامبولی پلو و لوبیا پلو و باقی اسم‌هایی که روی این پلوی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب گذاشته‌اند.
کد خبر: ۴۹۱۸۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۰-1400 October 09
گردشبان (gardeshban.ir) :


پلو مخلوط مشهدی را همه ما امتحان کرده‌ایم اما با اسامی مختلف! استامبولی پلو و لوبیا پلو و باقی اسم‌هایی که روی این پلوی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب گذاشته‌اند.

 طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی به صورت مرحله به مرحله

در واقع مخلوط استانبولی و لوبیا پلو را پلو مخلوط می‌گویند؛ ترکیبی از گوشت، لوبیا ، هویج و رب که یک غذای محلی خوشمزه مشهدی ساخته است. تهدیگ در این غذا نقش مهمی دارد و بهتر است سیب زمینی یا نان به عنوان تهدیگ پلو مخلوط مشهدی در نظر گرفته شود. در این مطلب از دلگرم طرز تهیه پلو مخلو مشهدی را با یک دستور اصیل آورده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط مشهدی اصل

برنج ۲ پیمانه
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
گوشت ریز خرد شده ، میتوانید گوشت مرغ هم استفاده کنید ۱۵۰ گرم
رب ۲ قاشق
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی

برای شروع، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

در مرحله بعدی آب را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم حدود نیم ساعت بپزد.

بعد از پخته شدن گوشت‌ها، لوبیا سبزهای خردشده را به تابه اضافه کرده و می‌گذاریم حدودا ده دقیقه بپزد

پلوهای ایرانی اگر با ادویه مخصوص طبخ شوند، طعم خاص و ویژه ای می گیرند. با ما باشید تا شما را با ترکیبات ادویه پلو آشنا نماییم.

بعد از آن هویج را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم تا کمی با مواد تفت بخورد.

پس از آماده‌سازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش کرده و با آن مخلوط کنیم.

ته دیگ را روغن ریخته و با نان یا سیب زمینی می‌پوشانیم.

سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه ریخته تا تمام شود.

نکته قابل توجه برای تمامی پلوهای مخلوط این است که شما نباید اجازه دهید برنج زیاد از حد نرم شود؛ یعنی به اصطلاح باید برنج را کمی زنده‌تر بردارید و آبکش کنید تا در زمان پخت شفته نشود!
 

این پلو یکی از پلوهای مخلوط پرطرفدار و خوشمزه است که به دلیل دارا بودن واحد‌های پروتئین، سبزیجات و کربوهیدرات یکی از غذاهای سالم برای وعده ناهار یا شام در نظر گرفته می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم غذاهای محلی که از نظر ارزش غذایی در جایگاه بهتری هستند را بیشتر در رژیم غذایی خود جای دهید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار