gardeshban.ir

کاری لپه و بادام هندی از غذاهای مجلسی کشور هند محسوب می شود که با مواد متنوعی تهیه می شود.
کد خبر: ۵۳۱۸۹
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 12
گردشبان (gardeshban.ir) :



کاری لپه و بادام هندی از غذاهای مجلسی کشور هند محسوب می شود که با مواد متنوعی تهیه می شود.
 
مواد لازم برای ۴ نفر

لپه۲ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
سیر۴ حبه
زنجبیل تازه۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، تخم‌گشنیز و برگ‌ بو به مقدار کافی
زردچوبه، کاری و فلفل قرمز به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه به مقدار کافی
بادام هندی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ تا ۳ لیوان
شیر نارگیل ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کاری لپه 

مرحله اول

برای تهیه کاری لپه خوشمزه ابتدای کار لپه را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه پس از گذشت این زمان لپه را درون آبکش می ریزیم.
 
مرحله دوم

حالا لپه را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم لپه به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.
 
مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله چهارم

حالا پوست سیر و زنجبیل تازه را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم.
 
مرحله پنجم

در این مرحله ادویه کاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم‌گشنیز و برگ‌ بو را به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آن ها گرفته شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم.

مرحله ششم

حالا گشنیز را می شوییم، سپس روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه زمانی که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ باز کرد، گشنیز را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله بادام هندی را در هاون می کوبیم تا کاملا پودر شود. در ادامه زمانی که لپه کاملا نرم و پخته شد، آن را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه بادام هندی پودر شده به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.
 
مرحله هشتم

حالا آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بجوشد تا آماده شود. در ادامه پس از گذشت ۱۰ دقیقه شیر نارگیل را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مجددا ده دقیقه دیگر بجوشد.
 
مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس کاری لپه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و پس از آن با لیمو ترش تازه، پیاز و گشنیز خرد شده تزئین می کنیم و به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار