gardeshban.ir

یکی از آبنماهای نمادین شهر بمبئی که به همراه سه بنای دیگر از هند منتخب جایزه بهترین میراث محافظت شده تاریخی از سوی یونسکو شد، آبنمای فلورا واقع در قلب جنوب بمبئی و انتهای خیابان «دادابای ناروجی» و میدان معروف «هوتاتما چاوک» است.
کد خبر: ۳۰۹۵۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
این آبنما که از دهه ۷۰ قرن نوزدهم راهش را به بافت مدرن و امروزی بمبئی باز کرده هنوز هم به خاطر المان های جذاب معماری و ارزش و جایگاه فرهنگی اش جزو جاذبه های پربازدید شهر به حساب می آید.



چرا بازدید از آبنمای فلورا بمبئی پیشنهاد می شود؟

بازدید از این بنای تاریخی در هر ساعتی از روز ممکن است.

سبک معماری زیبای آبنما و نورپردازی های شبانه آن بسیار تماشایی است.

آبنمای فلورا بمبئی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

تاریخچه آبنمای فلورا بمبئی

تاریخ ساخت بنای باشکوه این آبنما به سال ۱۸۶۴ برمی گردد، در ابتدا نام حکمران بمبئی «سر بارتل فریر» را بر روی این آبنما نهاده بودند ولی درست قبل از افتتاحش آن را فلورا (الهه گل ها و بهار یونان) نامیدند. این آبنما از سال ۱۹۶۰ با نام «هوتاتما چاوک» یا «میدان مارتایر» نیز شناخته می شود، چرا که یادبودی است برای ۱۰۵ تن از دلیرانی که جان خود را در راه جداسازی ایالت ماهاراشترا فدا کرده بودند.

معماری آبنمای فلورا بمبئی

ساختار بنای Flora Fountain توسط آر نورمان شاو طراحی شده ولی تراش کاری های آن را جیمز فورسایث انجام داده است. مجسمه های آب نما از سنگ پرتلند ساخته شده و به رنگ روغن سفید اندوده شده است. بالای آبنما مجسمه باشکوهی از الهه یونانی قرار داده شده که به ابهت بنا افزوده و آن را زیباتر کرده است. هرچند به اعتقاد برخی ها این رنگ روغن تا حدودی از جلوه تاریخی آن کاسته است.

آبنمای فلورا؛از آبنماهای نمادین شهر بمبئی/عکس

در آبنمای فلورا بمبئی از چه چیزهایی می توان بازدید کرد؟

جدا از اینکه معماری منحصر به فرد این آبنما چشم ها را خیره خود می کند، می تواند پس زمینه زیبایی برای عکس های اینستاگرامی بازدیدکنندگان باشد. از طرفی باغ کوچک و فضای سرسبز اطراف آبنما (یعنی میدان Hutatma Chowk) که دارای معابر پیاده روی متعددی است، مکان باصفایی با چشم اندازهایی از ساختمان های ویکتوریایی شهر به شمار می رود. شب ها نیز بعد از تاریکی شب، نورپردازی های زیبای آبنما آن را تماشایی می سازد.

فاصله کم آب نمای فلورا از پایانه چاتراپاتی شیواجی و ساختمان ها و بناهای مهمی از شهر همچون دانشگاه بمبئی، دروازه هند، برج ساعت راجابای، دیوان عالی بمبئی، اداره مرکزی تلگراف باعث شده این منطقه در تاریکی شب به بهشتی از نورپردازی های زیبا تبدیل شود که قدم زنی در آنجا به تجربه ای به یادماندنی بدل شود.

هزینه و زمان پیشنهادی بازدید از آبنمای فلورا بمبئی چه قدر است؟

هر زمانی و هر ساعتی از روز می توان به بازدید آبنمای فلورا بمبئی رفت و شاهکار دست هنرمندان و معماران آن را تماشا کرد. دیدن چنین بناهایی کمتر از نیم ساعت طول می کشد مگر اینکه قصد قدم زنی در اطراف آن را داشته باشید. این بازدید هیچ هزینه ای را برای گردشگران در پی ندارد.

آبنمای فلورا؛از آبنماهای نمادین شهر بمبئی/عکس

فصل مناسب برای بازدید از آبنمای فلورا بمبئی چه زمانی است؟

معمولا گردشگران به خاطر شرایط آب و هوایی بمبئی نیمه دوم سال را برای خرید بلیط هواپیما بمبئی مناسب می دانند، بنابراین از اواسط شهریور تا اوایل فروردین بهترین زمان برای بازدید از آبنمای فلورا خواهد بود.

چگونه به آبنمای فلورا بمبئی برویم؟

قرار گرفتن در منطقه تجاری شهر، دسترسی راحت با وسایل نقلیه عمومی را ممکن ساخته است. چنانچه قصد داشته باشید با یک تیر ۲ نشان بزنید و قبل از دیدن آبنمای فلورا به دیدن پایانه چاتراپاتی شیواجی بروید، از پایانه تا آبنما ۹۰۰ متر پیاده روی است. ایستگاه های قطار نزدیک به آبنما، ایستگاه های Bombay Central، Dadar Churchgate یا Kurla هستند. با تاکسی یا اتوریکشاو و حتی اتوبوس نیز دسترسی بسیار راحتی به آبنمای فلورا خواهید داشت.

از چه جاهای دیدنی دیگری می توان بازدید کرد؟

برج ساعت راجابای: ۵۵۰ متر
آبنمای ولینگتون: ۸۰۰ متر
مجسمه چاتراپاتی شیواجی: ۱.۲ کیلومتر
دروازه هند: ۱.۳ کیلومتر
آکواریوم تاراپوروالا: ۲.۸ کیلومتر


چه هتل هایی در نزدیکی آبنمای فلورا بمبئی برای اقامت وجود دارند؟

هتل فلورا سوئیتز: ۲۰۰ متر
هتل فلورا فانتین: ۳۰۰ متر
هتل د فانتین این: ۳۰۰ متر
هتل گلدن سیتی: ۴۰۰ متر
هاستل PG: ۴۵۰ متر


چه رستوران ها و غذاخوری هایی نزدیک به آبنمای فلورا بمبئی هستند؟

رستوران سواگت: ۱۰ متر
رستوران فانتین سیزلرز: ۱۵۰ متر
رستوران دریایی پراتاپ لانچ هوم: ۲۵۰ متر
رستوران دسی کوری: ۳۰۰ متر
رستوران سالت رستو: ۳۵۰ متر
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار