gardeshban.ir

باقلوای سه رنگ قزوین که به نام باقلوای پرچمی قزوین هم شناخته می شود ، مهم ترین و پرطرفدار ترین سوغات قزوین است.
کد خبر: ۴۹۹۸۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰-1400 October 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
باقلوای سه رنگ قزوین که به نام باقلوای پرچمی قزوین هم شناخته می شود ، مهم ترین و پرطرفدار ترین سوغات قزوین است. از آنجایی که تنوع مزه در باقلوای پرچمی قزوین بیشتر از باقلوای یزد ، اصفهان و شیراز است ، می توان گفت یک شیرینی بی همتاست . 



در باقلوای پرچمی قزوین از پودر قند ، مغز پسته ، مغز بادام ، زعفران ، گلاب ، هل و آرد استفاده می شود. 

در صورتی که بخواهید باقلوای 5 رنگ داشته باشید میتوانید از کم و زیاد کردن مقدار زعفران برای داشتن دو لایه به رنگ زرد و نارنجی استفاده کنید و از کاکائو برای تهیه یک لایه رنگی اضافه دیگر در باقلوا کمک بگیرید.

مواد لازم خمیر باقلوا پرچمی قزوین 

گلاب 1 قاشق غذاخوری
 آب گرم 2 قاشق غذاخوری
 روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری
 آرد الک شده 1 پیمانه
مواد لازم داخل باقلوا پرچمی
 پودر بادام 5 پیمانه
 پودر پسته 3 پیمانه
 پودر قند 5 پیمانه
زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت باقلوا پرچمی
 آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب  دو قاشق غذاخوری 

طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین

برای تهیه شربت باقلوای سه رنگ قزوین تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید. برای تست قوام آمدن شربت باقلوا مقداری از شربت را بین دو انگشت شصت و سبابه بگذارید و دو انگشت را از هم دور و نزدیک کنید اگر شربت کش آمد یعنی قوام آمده است. 

برای تهیه مواد میانی باقلوای سه رنگ قزوین پودر قند و هل را مخلوط کنید. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط نمایید. پودر قند و هل مخلوط شده را به سه قسمت تقسیم نموده و در ظرف های جداگانه با پودر پسته ، پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط نمایید. 

برای تهیه خمیر باقلوای سه رنگ قزوین ، آب و روغن و گلاب را مخلوط کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف درست شود. 

خمیر را در کیسه فریزر به مدت 2 ساعت در دمای محیط بگذارید استراحت کند. 

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح کار را پلاستیک بیندازید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا مثل نان لواش نازک شود. 

 دستور پخت باقلوای قزوین

 سینی فر مورد نظر را با روغن مایع چرب کنید و خمیر نازک را کف قالب پهن کنید. 

مخلوط پودر بادام زعفرانی را روی خمیر بریزید و صاف کنید و خوب بکوبید.

مخلوط پودر بادام سفید را روی لایه زعفرانی بریزید و خوب بکوبید تا صاف شود. 

پودر پسته را روی مواد بریزید و صاف کنید و خوب بکوبید تا منسجم شود.

با یک قلم مو روی لایه پسته ، گلاب بزنید تا کمی نمناک شود. 

لایه دوم خمیر را که با وردنه باز کرده اید روی لایه پسته بگذارید و با دست کمی فشار دهید تا به سطح مواد بچسبد. 

با پشت چاقو روی خمیر را به شکلی که می خواهید بعدا برش بزنیم خط می اندازیم .

باقلوای سه رنگ قزوینی را به مدت 30 – 35 دقیقه در فر 175 درجه بگذارید تا خمیرش طلایی شود. 

باقلوا را از فر درآورید و شربت قوام آمده که سرد شده است را رویش بریزید و صبر کنید تا باقلوا کاملا سرد شود و شربت به خوردش رود سپس برش بزنید. 
باقلوای سه رنگ قزوینی شما آماده است امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار