gardeshban.ir

اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد.
کد خبر: ۵۳۵۶۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 01
گردشبان (gardeshban.ir) :



اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد. 

این غذا به صورت سوپ تهیه می‌شود و آن را به همراه نان محلی سرو می‌کنند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین می‌تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله‌های زیاد باشد.

مواد لازم

تخم مرغ  ۴ عدد

پیاز  یک عدد درشت

آرد  ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده    یک قاشق غذا خوری

زردچوبه  نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه

پیازها را خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند، آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید. بعد از تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود. شعله را کم کنید و اجازه دهید اشکنه شما به مدت 10 دقیقه جا بیفتد، غذای شما حاضر است. نوش جان کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار