gardeshban.ir

زمانی که نام ارمنستان به زبان می آید همه ی ما یاد طبیعت بکر و کوهستانی آن می افتیم در کنار جاذبه های گردشگری و تاریخی فراوان این کشور چشیدن و تست کردن غذا های سنتی ارمنستان یکی از بهترین و تکرار نشدنی تجربه های سفرتان خواهد بود.
کد خبر: ۳۴۰۲۱
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۹-1399 September 09
گردشبان (gardeshban.ir) :

زمانی که نام ارمنستان به زبان می آید همه ی ما یاد طبیعت بکر و کوهستانی آن می افتیم در کنار جاذبه های گردشگری و تاریخی فراوان این کشور چشیدن و تست کردن غذا های سنتی ارمنستان یکی از بهترین و تکرار نشدنی تجربه های سفرتان خواهد بود از این رو می خواهیم به معرفی تعدادی غذا های سنتی ارمنستان بپردازیم.


1. کوفته گوشت گاو :

کوفته گوشت یکی از غذا های اصیل ارمنستان و جز یکی از غذا های ملی این کشور به شمار می رود که در اصل یک نوع کوفته قلقلی هست که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز می گردد.به تمامی مسافران تور ارمنستان که به این کشور زیبا سفر می کنند تجربه ی یک بار خوردن این غذای لذیذ را پیشنهاد می دهیم مطمئن شوید پشیمان نخواهید شد.

2.نان تافتون با پنیر :

این نان در ارمنستان به نام لامدز و یا لامکین هم شناخته شده است که زمان آماده شدن آن کمتر از بیست دقیقه زمان می برد و از فقط از آرد و پنیر محلی پخته می شود.این غذا میان وعده خوب و مقوی در طول سفرتان خواهد یود حتما آن را میل کنید.

3. گوشت گوساله همراه با سس انار :

انار یکی از سمبل های ارمنستان می باشد که در بیش تر سس ها ، چاشنی ها و غذا های ارمنی به کار می برند.این غذا هم یکی از آن دسته غذا های تهیه شده با انار می باشد که آن را به گونه ای منحصر به فرد کرده و تمامی مسافران تور ارمنستان در روز  اول سفر با آن آشنا خواهند شد.

4. دلمه یودالی :

یکی دیگر از غذا های سنتی ارمنستان دلمه یودالی است که از گوشت لطیف بره و  میوه های خشک را به صورت کاملا حرفه ای در برگ کلم می پیچند.بهه طور کلی دلمه را در کشور های مختلف به سبک های مختلفی درست می کنند اما این نوع دلمه یکی از منحصر به فرد ترین دلمه های دنیا می باشد.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار