gardeshban.ir

پنیر نخل یا همان غاپ،سوغات لذیذی است که از دل نخل بیرون می آید و خواص بسیاری دارد.
کد خبر: ۲۳۷۴۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
برای دستیابی به پنیر نخل (با رنگ سفید) که در اصطلاح محلی به آن غاپ می‌گویند معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند شما می توانید در همه فصول سال اینمحصول را برداشن کنید.

پنیر نخل که در اصطلاح محلی به آن کور می گویند در بخش میانی سر یا تاج درخت خرما است و در فصل زمستان با بارش باران از طعم شیرین تری برخوردار است.در ابتدای بهار که نخل شکوفه می‌زند، شکوفه‌ها را که تارونه نام دارد، می‌‌چینند و از آن عرق تارونه می‌گیرند که مانند بقیه عرقیجات مفید و درمان‌گر دردهای معده است.عرق تارونه مقوی، گرم و برای قلب مفید است.

در میان مردم مناطق کویری مرسوم است که درختان خرما –مسن ترین درخت-را برای مهمانان ویژه خود سر ببرند و پنیر درخت خرما را پیشکش مهمان می کنند.

هر نخل ۳ تا ۱۰ کیلوگرم پنیر دارد و پنیر نخل تمام خواص خرما را دارد یعنی سرشار از قند، مواد معدنی، ویتامین، کالری و آهن است.

از جمله خواص آن درمان نازایی، درمان بیماریهای عصبی از جمله آلزایمر، پارکینسون و درمان کم‌خونی و ضعف قوای جسمی و جنسی را می‌توان نام برد.

پنیر نخل خرما یا غاپ سوغات لذیذ بندرعباس/عکس

پنیر نخل خرما یا غاپ سوغات لذیذ بندرعباس/عکس

پنیر نخل خرما یا غاپ سوغات لذیذ بندرعباس/عکس
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار